Virtualna SKEYNDOR mezoterapija

Skeyndor vas popelje v svet sofisticirane, dermo-kozmetične nege, saj s svojimi luksuznimi izdelki zagovarja eleganco ter z nežno teksturo krem koži zagotavlja udobje, uporabnikom pa rezultat in zadovoljstvo.

Osnova delovanja izdelkov so izredno učinkovite formule, ki temeljijo na nanotehnologiji in so podprte s številnimi kliničnimi študijami skozi 50-letno tradicijo kozmetike Skeyndor. Aktivne sestavine so vzete iz narave in so edinstvene, kot na primer matične celice, tartufi, sintetiziran kačji strup, redke vrste alg…

Poleg izdelkov za domačo uporabo Skeyndor zajema številčne profesionalne tretmaje, ki se izvajajo v boljših kozmetičnih salonih in estetskih/dermatoloških ordinacijah, pri čemer je treba izpostaviti revolucionarno metodo virtualne mezoterapije.

Nov tehnološki dosežek MESO INFUSION DCS predstavlja aparat za virtualno mezoterapijo in nove mezo-koncentrate, kreirane za izvajanje estetske terapije nege obraza in telesa  ob uporabi različnih tehnik: iontoforeze, hidroelektroporacije, elektroporacije in krioterapije.

VIDNE IN KLINIČNO MERLJIVE REZULTATE DOSEŽEMO ŽE PO 6 TERAPIJAH

Glede na potrebe posameznika lahko izbiramo med novo generacijo mezo-koncentratov, z različnimi učinki:

MesoFILLER

(glajenje mimičnih in starostnih gubic na obrazu, vratu in dekolteju)

Aktivne sestavine: mikrokolagen (napolni gubice in izboljša mikro-relief kože), liposomski polifenoli (pomlajevalni in regeneracijski učinek), mikroalga (upočasni procese staranja)

Program je primeren za stranke, ki jih motijo gubice tako izrazne kot starostne ter za vse, ki si želijo hitre učinke pomlajevanja na koži.

MesoBT-LIFT

(globalni anti-aging program z lifting učinkom)

Aktivne sestavine: tripeptid »botox like« učinkuje podobno kot injekcije botoxa, kolagen morskega izvora ustvari mikrolifting na obrazu, ovseni sladkorji s katerimi dosežemo intenzivni makrolifting.

Program svetujemo vsem, kjer so že nastopili prvi znaki staranja, poglobljene gubice in popuščen tonus kože.

MesoBRIGHT

(nega odprtih por, nečiste kože in temnih madežev)

Aktivne sestavine: ioniziran vitamin C, ki zmanjšuje prisotnost melanina, aminoethilfosfonična kislina, ki upočasni pojav temnih madežev na koži in izenačuje obarvanost kože.

Program svetujemo vsem, ki jih moti neenakomerna obarvanost kože ter nečistim kožam s širokimi  porami in neenakomernim reliefom kože.

Mezoterapija se izvaja 1-2 krat tedensko vsaj 6 zaporednih obiskov, da dosežemo optimalne rezultate.

MESOINFUSION DCS

Aparat za globinsko vnašanje aktivnih sestavin s pomočjo električnega toka uporablja  aktivacijski tok, hidroforeza in elektroporacijsko tehniko, znano tudi kot mezoterapija brez iglic ter krioterapijo.

AKTIVACIJSKI TOK

Uporablja se direktni in neprekinjeni tok nizke napetosti in jakosti, ki je konstantne intenzivnosti. Ta tip je poznan kot galvanski tok. Priporočamo ga za povečanje in aktiviranje prekrvavitve tkiva, ki ga negujemo.

Glavni učinek je spodbuda koži, da ohranja ravnovesje v svoji vlažnosti, regeneraciji in obnovi. Med vsemi ostalimi učinki je potrebno posebno omeniti učinek hiperemije, ki poveča pretok kisika in hranilnih substanc v tkivo in pospeši odtok odpadlih produktov iz celičnega katabolizma.

Porast cirkulacije krvi in permeabilnost celičnih membran omogoča reabsorbcijo ujetih tekočin.

 • Preprečuje bakterije in deluje protivnetno
 • Ima prehranjevalni učinek
 • Ima toplotni učinek, ki poveča izločanje žlez
 • Ima protibolečinski učinek na občutljivem oživčevju
 • Ima pomirjujoč učinek

HIDROELEKTROFOREZA

Netravmatičen način, ki uporablja pulzni tok s fiksno polarnostjo za globinsko vtiranje izbranih aktivnih učinkovin v tkivo. To omogoča molekularni transport prek epidermalne pregrade.

Tako vtiranje je omogočeno, ko so sestavine pod stalno električno napetostjo in polarnostjo.

Hitrost s katero ioni prodrejo v kožo je odvisna od količine toka v obtoku (intenzivnost električnega polja) in časa delovanja. Zahvaljujoč tej metodi se dosežejo pri negi izvrstni rezultati, ker dopušča globlji vnos aktivnih sestavin.

ELEKTROPORACIJA

Elektroporacija je neinvazivna alternativa konvencionalni mezoterapiji. Imenujemo jo virtualna ali breziglična mezoterapija (neboleč postopek), ker dopušča vtiranje aktivnih učinkovin na specifično področje.

Elektroporacijo sestavlja generacija elektromagnetnih impulzov, brez toplotnih in ioniziranih valov, ki namerava spremeniti membranski potencial. Taka sprememba izzove elektrorotacijo lipidov in posledično takojšnje odpiranje celične membrane (pore), kar omogoča vstavljanje snovi.

Z elektroporacijo odpiramo tudi zelo ozke kanale v povrhnjici prek celičnih lipidov, zato je to najverjetneje najpomembnejša estetska in medicinska tehnologija vtiranja, ker dopušča da sestavine potujejo skozi kožo. Pri uporabi izmeničnega toka premikamo celice na zunanji plasti kože. To premikanje sproži odpiranje in spreminjanje prostorov skozi katera se lahko proizvod vtre v kožo. Elektroporacija povzroči fizično prilagajanje kožnih celic v zunanjem sloju kože.

KRIOFOREZA

Brez bolečinska tehnika se uporablja za čvrstitev in okrepitev vazokonstruktnega tkiva po elektroporaciji.

Temperaturo zniža na 6ºC in s tem stimulira kožo k čvrstosti po zaključku izbranega tretmana.

Prav tako okrepi rezultate virtualne mezoterapije, kot zaključni program.

CENIK

Virtualna mezoterapija

 • storitev
 • čas
 • cena
 • Virtualna mezoterapija
 • 45 min
 • 62,00 €
 •  – z AHA pilingom
 • 60 min
 • 75,00 €
 •  – z AHA pilingom in hidratantno kremno masko z masažo dekolteja
 • 90 min
 • 85,00 €
 •  – z AHA pilingom in masažo obraza, vratu in dekolteja
 • 100 min
 • 95,00 €