DERMACEUTIC je francosko podjetje, ki se ponaša z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju kožnih problematik in s kemičnimi pilingi ponuja rešitve tako za nečiste kože kot tudi za anti-age (glajenje gub) in vse pogostejšo problematiko pigmentacij.

Kemični pilingi so prilagojeni določenemu tipu in stanju kože, poleg tega pa vsebuje širok izbor kozmecevtike. Gre za produkte, ki se po svojem izjemnem delovanju približujejo zdravilom. Od običajnih kozmetičnih izdelkov se razlikujejo po tem, da z aktivnimi sestavinami, ki jih vsebujejo, podpirajo lastno obrambo kože pred poškodbami.

Kemični pilingi vsebujejo visoke koncentracije in optimalne kombinacije aktivnih sestavin kot so: glikolna kislina, salicilna kislina, mlečna kislina, ferulična kislina, citronska kislina, azelaična in fitinska kislina, retinol, resorcinol, kojična kislina in arbutin.

Zakaj je Dermaceutic tako uspešen in razširjen po celem svetu (80 držav, priporoča ga več kot 30.000 zdravnikov)?

• Tako za pilinge kot produkte za domačo nego so značilne visoke koncentracije sestavin, ki zagotavljajo odlične rezultate.

• Kemični piling je hiter, varen in učinkovit postopek za izboljšanje videza in delovanja kože, posvetlitev pigmentacij, glajenje gubic, ožanja por, izboljšanje tonusa in teksture kože.

• Poudarek je na varnosti, zato so tveganja za stranske učinke zelo nizka, rezultati pa so dolgotrajni.

MASK PEEL

Mask peel vsebuje 30% glikolne kisline, 2% salicilne kisline, bentonit. Je zelo površinski kemični piling, primeren za nečisto, mešano, mastno kožo, razširjene pore, neenakomeren ten kože. Je kratek 10 minutni postopek za globinsko čiščenje kože. Po njem lahko normalno funkcionirate, saj se koža po postopku minimalno lušči in ne povzroči družbenega izostanka. Priporoča se 4-6 ponovitev z 14 dnevnim razmakom med postopki.

Priprava kože na postopek: Dermaceutic Foamer 15

Nega kože po postopku: Dermaceutic Hyal ceutic + Sun ceutic 50+

1 TRETMA PAKET 4 TRETMAJEV
50€ 160€

MILK PEEL

Milk peel vsebuje 50% glikolne kisline, 9% mlečne kisline in 4% salicilne kisline. Je površinski kemični piling, primeren za izboljšanje teksture kože, ožanje por, fine linije, pusto kožo, posvetlitev površinskih pigmentacij ter lep sijaj kože. Je kratek 10 minutni postopek primeren za vse tipe in fototipe kože. Drugi do tretji dan po postopku je opazno nežno luščenje kože, vendar ne zahteva družbenega izostanka.

Priprava kože na postopek: Dermaceutic Foamer 15

Nega kože po postopku: Dermaceutic K ceutic ali Sun ceutic 50+

1 TRETMA PAKET 4 TRETMAJEV
60€ 200€

CRYSTAL PEEL

Crystal peel vsebuje salicilno, mandljevo in citronsko kislino. Je površinski kemični piling namenjen posvetlitvi epidermalne melazme, sončnih in starostnih pigmentacij, odpravljanju povnetnih pigmentacij ter hkrati odpravljanju blagih aken in hiperkeratoz. Je kratek, neboleč 10 minutni postopek ter ne zahteva družbenega izostanka. Priporočajo se 3 postopki v razmaku 21 dni.

Priprava kože na postopek: Dermaceutic Foamer 15 in Dermaceutic Dual+

Nega kože po postopku: Dermaceutic K ceutic ali Hyal ceutic+Sun Ceutic ter Dermaceutic Dual+

1 TRETMA PAKET 3 TRETMAJEV
90€ 240€