Lasersko trajno odstranjevanje dlak z ELOS tehnologijo lahko tako ženskam kot moškim nudi odlično rešitev za trajno odstranitev dlak s telesa in obraza.

ELOS tehnologija omogoča trajno lasersko odstranjevanje dlak z uporabo radiofrekvence in laserske tehnologije.

Kako deluje IPL lasersko odstranjevanje dlak z ELOS

Pri laserskem trajnem odstranjevanj dlak z ELOS tehnologijo kontroliran pulz prehaja v lasni mešiček, aktivno hlajenje kožne površine pa zagotavlja varen in neboleč postopek.

Za uničenje rasti dlak je potrebna termalna poškodba mešička, ki ustavi normalno rast dlake. Mešiček uničimo z zadostnim segrevanjem, za katerega pa so svetlejše in tanjše dlake manj dovzetne. Z laserskim trajnim odstranjevanjem dlak z ELOS tehnologijo lahko odstranimo tudi te. Radiofrekvenca se osredotoči le na predhodno segreta področja, ki smo jih obdelali s svetlobnim žarkom, kar poveča varnost tretmaja. Kot edini stranski učinek laserskega trajnega odstranjevanja dlak se lahko pojavi kratkotrajna rdečica kože.

KOLIKO ČASA TRAJA POSTOPEK?

Elos tretmaje za lasersko trajno odstranjevanje dlak lahko izvajamo na vseh delih telesa. Zaradi neenakomerne rasti dlak je za končni rezultat potrebnih nekaj ponovitev. Število ponovitev je določeno individualno, priporočeni razmaki med posameznimi tretmaji pa so:

  • od 4 do 6 tednov za obraz

  • od 6 do 12 tednov za ramena in hrbet

  • od 10 do 16 tednov za noge

Lasersko trajno odstranjevanje dlak je preprost tretma, s katerim uspešno in trajno odstranjujemo dlake brez operacije, pomirjeval in praviloma ne zmoti vsakodnevnih dejavnosti. Za dodatno varnost skrbi patentiran sistem, ki med procesom spremlja vnos energije v vaše telo in skrbi za hlajenje vaše povrhnjice.

Sistemi, ki imajo samo en vir energije, so neprimerljivi, saj z uporabo samo optične energije težje uničimo svetle, rdeče in dlake v fazi sivenja. Z laserskim odstranjevanjem dlak ELOS tehnologije dokazano uničimo tudi te.

KAJ VAS BO PREPRIČALO?

Zaradi učinkovite kombinacije svetlobne in električne energije, ki je edinstvena E-style aparatu je odstranjevanje dlačic primerljivo z laserskimi aparati, hkrati pa se neželeni stranski učinki zmanjšajo do minimuma.