Zahvaljujoč sofisticirani tehnologiji lahko Icoone deluje na kožno tkivo popolnoma samostojno in izredno natančno. S pomočjo aplikatorjev izvajamo preproste in enostavne masažne gibe po celotnem telesu. Za izbor ustreznega programa je  potrebna predhodna natančna diagnoza strukture telesa, nakar bo aparat z mikro alveolarno natančnostjo deloval popolnoma avtonomno.

Mikro alveolarna stimulacija, ki jo ustvarja ICOONE, učinkuje na mikro vakuolarno strukturo in tako na adipozne celice ter na izvencelično matrico, a da pri tem ne obremenjuje tkiva. Gre za skrajno natančno večdimenzionalno masažo vseh negovanih predelov telesa.

Icoone: nov zaveznik strokovnjakov lepotne medicine

Rezultati pri odpravljanju celulita, lokaliziranih maščob in negi povešene kože so izjemni.

VRSTE DELOVANJA

 1. Zadržuje mikrostimulacijo na dveh površinah kože pod valjčkoma in na predelu kože med njima.
 2. Širi mehansko napetost, ki je razporejena po široki površini kože, pri čemer prodre skozi fibrilarno strukturo do najglobljih tkiv.
 3. Bio mehanska stimulacija prek alveolarne aspiracije tkiva. Mehanska napetost fibrilarne strukture povzroča spremembo pritiska celične in izven celične tekočine.

Icoone terapija pospeši mikrocirkulacijo krvnega in limfnega toka, povečuje fibrilarno drsenje in stimulira fibroblaste. Rezultati so očitni že po prvi terapiji – teksturna fibroza se zmanjša, pospeši se proizvajanje lipolize in kolagena. Koža se hitro regenerira, postane bolj napeta in čvrsta, kar daje enkraten občutek ugodja.

Z estetsko inovacijo ICOONE za telo rešujemo:

 • CELULIT
  Mikro alveolarna terapija spodbuja izmenjavo celičnih in medceličnih tekočin ter stimulira lipolizo. Rezultati so fantastični.

 • LOKALIZIRANE MAŠČOBNE OBLOGE
  Zahvaljujoč »Fokus« programu, lahko s stimulacijo posebej obdelujemo le predele z nakopičeno odvečno maščobo. Rezultati so izjemni tudi pri najzahtevnejših primerih.

 • OBLIKOVANJE
  Icoone omogoča preoblikovanje telesa in ustvarja harmonijo njegovih oblik.

 • OHLAPNA KOŽA
  Stimulira fibroblaste in pospešuje nastajanje novega kolagena.

POTEK TERAPIJE

Posamezna telesna terapija je sestavljena iz osnovne, cca. 20-minutne terapije, primerne za odpravljanje splošnih lepotih težav (npr. celulit, edemi), nakar sledi 15-minutna Fokus terapija, ki deluje na specifičen problem (npr. trdovraten celulit,ohlapna notranja stran stegen, nadlaket, povešena zadnjica). Popoln ciklus terapij vključuje 10 do 15 tretmajev, ki jih lahko izvedemo v nekaj tednih, od 2 do 3 terapije tedensko, ali bolj koncentrirano, v primerih »lepotilnega tedna«, kjer je moč izvesti 1 – 2 terapiji dnevno.