Eternal

INTENZIVNA REGENERATIVNA LINIJA Z MATIČNIMI CELICAMI

Prvi program, ki uporablja rastlinske matične celice za anti-aging nego obraza. Glavni namen linije je spodbuditi proizvodnjo matičnih celic in stimulirati sintezo vitalnih sestavin, ki tvorijo kožo. S tem obnovimo volumen in elastično mrežo, ki jo je koža zaradi staranja izgubila.

PRIPOROČENA STAROST: od 35 leta  naprej
KARAKTERISTIKE KOŽE: koža, ki že kaže znake staranja in utrujenosti

Corrective

UČINKOVITA ALTERNATIVA MEDICINSKO-ESTETSKIM POSEGOM

Korekturna linija kozmetičnih proizvodov, ki gladi gubice, omili izrazne gubice in na koži povrne mladosten videz. Pravilna izbira za glajenje gubic in alternativa medicinsko-estetskim posegom. V liniji je združenih 9 učinkovitih sestavin, tudi botox-like peptidi, gadji strup in hialuronska kislina kot polnilec.

PRIPOROČENA STAROST: od 40 let naprej
KARAKTERISTIKE KOŽE: Zrela koža z globokimi gubami in izraznimi linijami

Global lift

GLOBALNA ANTI-AGING LINIJA

Linija predstavlja novo razumevanje kozmetičnega liftinga, ki deluje na globino samih celic. Patent predstavlja (proGEN-in) – ekskluzivna komponenta, kreirana v laboratorijih Skeyndor, ki bazira na anti-aging terapiji in je inovativna globalna anti-aging  formula, ki doseže prestrukturiranje obraznih linij, povrne ovalno obliko in mladosten izgled na koži.

PRIPOROČENA STAROST: od 35 leta naprej
KARAKTERISTIKA KOŽE: zrela koža, ki je izgubila čvrstost in je nagnjena k povešanju, koža ki jo je prizadelo foto staranje.