Power Hyaluronic

INTENZIVNO NAVLAŽENA KOŽA

Hialuronska kislina je naravna sestavina v telesu katere glavna naloga je zbiranje in zadržanje zadostne vlage v koži. Molekule so kot prave »spužve«, saj lahko zadržijo tudi do 1.000 kratno lastno težo vode. Power hyaluronic izboljšuje naravno navlaženost v koži s tem, da združuje hialuronsko kislino v različnih molekularnih težah in patentirano formulo aquapourin aktivatorjev.

PRIPOROČENA STAROST: od 20 leta naprej
KARAKTERISTIKE KOŽE: dehidrirana koža na površju ali v globini, koža z nepravilnim mikro- reliefom in drobnimi gubicami.

Power C+

MOČNO ANTIOKSIDANTNO DELOVANJE, Z INTENZIVNIM UČINKOM ZA SIJOČO KOŽO IN KOŽO POSTARANO OD SONCA

Vitamin C je bistvenega pomena v našem fiziološkem razvoju zaradi svoje vloge pri preprečevanju staranja. Deluje proti prostim radikalom in jo ščiti pred UV sevanjem. POWER C+ vsebuje novo generacijo Vitamic C, ki je bolj učinkovita kot drugi derivati Vitamina C, zaradi svoje večje penetracije in absorpcijsko. Vitamin C izvira iz pomaranče in granatnega jabolka kombinira, za mlajšo in bolj sijočo kožo.

PRIPOROČENA STAROST: od 25 leta naprej
KARAKTERISTIKA KOŽE: Za dehidrirano kožo,  ki ji primankuje sijaja in koži postarani zaradi sonca

Power Retinol

RETINOL V TREH OBLIKAH Z MAKSIMALNIM POMLAJEVALNIM UČINKOM

Linija Power Retinol je plod najnovejših raziskav v kozmetiki in medicini na področju retinoidov in sestavin, ki delujejo podobno kot retinol. Njen cilj je pomladiti videz kože, ki se je postarala zaradi naravnih faktorjev še posebno zaradi sončnih žarkov (foto-aging).

PRIPOROČENA STAROST: nad 30 let
KARAKTERISTIKE KOŽE: koža poškodovana od foto-staranja, ki potrebuje intenzivno obnovo (gube, temni madeži, brazgotine, odprte pore…)