Skeyndor kozmetika vas popelje v svet sofisticirane nege, saj s svojimi luksuznimi izdelki zagovarja eleganco ter z nežno teksturo krem koži zagotavlja udobje, uporabnikom pa hitre rezultat in zadovoljstvo.

Osnova delovanja izdelkov so izredno učinkovite formule, ki temeljijo na nanotehnologiji in so podprte s številnimi kliničnimi študijami. Blagovna znamka Skeyndor ima že 51-letno tradicijo. Aktivne sestavine so vzete iz narave in so edinstvene, kot na primer matične celice, sintetiziran kačji strup in redke vrste alg. Pod sloganom »Vedno lepa, vedno mlada« se je Skeyndor v svetu profiliral kot vrhunska, profesionalna blagovna znamka za anti-age tretmaje.

Skeyndor zajema profesionalne tretmaje, ki se izvajajo v kozmetičnih salonih in dermatoloških ordinacijah, pri čemer je treba izpostaviti revolucionarno metodo virtualne mezoterapije. Proizvodi za podaljšano nego doma so predstavljeni v posameznih linijah, ki zadostijo specifičnim potrebam kože.

Skeyndor ima svoj lastni razvojni laboratorij in svojo proizvodnjo v mestecu Terrasa blizu Barcelone, zaposluje okoli 90 ljudi in ima zastopnike v več kot 60-tih državah širom sveta.

GLAVNI SLOGANI SKEYNDOR FILOZOFIJE SO:

  • IZJEMNOST
    51 letna tradicija, vredna zaupanja. Klinično testirani in overovljeni rezultati na proizvodih in postopkih.

  • INOVATIVNOST
    vedno med prvimi pri razvoju in kreiranju novih tehnologij in estetskih rešitev v kozmetiki.

  • DINAMIČNOST
    hitri odgovor na zahteve in potrebe profesionalnega kozmetičnega trga, ki bazira na modernih in učinkovitih aktivnih učinkovin in na dermo – kozmetičnih postopkih.

Prednosti Skeyndor kozmetike omogočajo dobremu kozmetičnemu terapevtu najboljši izbor in zagotovljene ter merljive končne rezultate.