Mehanska stimulacija z ICOONE2017-09-29T06:52:04+02:00

Tkivo je sestavljeno iz več milijard tridimenzionalnih in neenakomerno razporejenih različnih mikro vakuol, izmed katerih niti dve nista enaki. Le nova metoda mikro alveolarne stimulacije omogoča ustrezno delovanje na fraktalno strukturo maščobnih celic in izvencelične mreže.

Multi mikro alveolarna stimulacija Icoone intenzivno deluje na fibroblaste in posledično reaktivira elastin ter proizvodnjo kolagena.

Icoone za obraz je izredno učinkovit pri rekonstrukciji veznega tkiva in zmanjševanju gub ter negi povešene kože. Deluje drenažno in pospešuje mikrocirkulacijo krvnega obtoka, kožo napolni s kisikom, jo nahrani, učvrsti ter ji povrne sijoč videz.

Zahvaljujoč novim patentiranim mini glavam, lahko MMAS (multi mikroalveolarno stimulacijo) prilagodimo vsakemu obrazu za novo, ekskluzivno nego, ki je izredno učinkovita in tudi prijetna

Frakcijsko izsesavanje s pomočjo mini/mikro glav pospeši mikrocirkulacijo krvnega in limfnega obtoka,stimulira delovanje fibroblastov in s tem nastajanje elastina ter kolagena.

Rezultati so očitni že po prvi terapiji – teksturna fibroza se zmanjša, pospeši se lipoliza in proizvajanje kolagena. Koža se hitro regenerira, postane bolj napeta in čvrsta, kar daje enkraten občutek ugodja

VRSTE DELOVANJA

  1. DRENAŽA
    Drenira in pripravi tkivo za specifično estetsko obdelavo.
  2. GLAJENJE
    Gladi drobne gubice in izoblikuje poteze obraza.
  3. UČVRŠČEVANJE
    Učvrsti kožo in zmanjša drobne izrazne linije ter globlje gube. Natančno definira obliko ustnic.

Izjemne rezultate dosegamo pri kombinaciji Muradovega AHA pilinga z durianom, kjer naredimo piling, s tem kožo zmehčamo in zgladimo, hkrati pa jo »napolnimo«. Tretma nato nadaljujemo s 50 minutno ICOONE stimulacijo obraza, vratu in dekolteja.

Pri stimulaciji z Icoonom se vedno osredotočimo na problematične predele, kjer dosežemo maksimalne učinke.

Go to Top