Naša koža se z različnimi varovalnimi mehanizmi vsakodnevno brani pred prostimi radikali iz okolja. Izpostavljena je različnim spremembam, ki jo poškodujejo. Pojavljati se začnejo vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube.

Z ELOS tehnologijo vašo kožo obnovimo,jo pomladimo in ji damo sijoč, svež videz.

Kombinacija radiofrekvenčne (RF) in optične energije pri ELOS tehnologiji stimulira obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu.

Pri pigmentnih nepravilnostih kože melanin absorbira RF in svetlobo, visoka temperatura uničuje melanosome, melaninske celice se zreducirajo in zmanjša se proizvodnja melanina.
Termalno uničenje oz.proces razgradnje povzroči začasno potemnitev, po treh do štirih tednih pa pigmentne nepravilnosti izginejo.

Pri odpravljanju žilnih nepravilnosti je postopek podoben. Hemoglobin v krvi pretvori optično in radiofrekvenčno energijo v toplotno. Segrevanje spodbudi koagulacijo krvi, kar povzroči razgradnjo žilnih sten.
Te se po nekaj tednih prek imunskega sistema izločijo iz telesa, zato žilne nepravilnosti izginejo.

Z uporabo ELOS tehnologije dosežemo pomlajevanje brez operacij in kemijskih substanc.

Tretma traja dobre pol ure, gel iz aloe vere pa med postopkom zagotavlja vlaženje kože. Po samem postopku je koža rahlo pordela. Drugih stranskih učinkov pomlajevanja običajno ni. Takoj lahko nadaljujete z vsakdanjimi aktivnostmi ter po želji nanesete ličila.
Število tretmajev fotopomlajevanja in obnavljanja kože z ELOS tehnologijo je odvisno od globine in vrste pigmentnih ter žilnih nepravilnosti oziroma stanja kože. Običajno je za želene rezultate potrebno od 3 do 5 tretmajev.

KAJ VAS BO PREPRIČALO?

Najučinkovitejša metoda fotopomlajevanja in obnavljanja kože z ELOS tehnologijo odpravlja pigmentne nepravilnosti, brazgotine in gube v povprečno treh do petih obiskih. Rezultat pomlajevanja je trajen, postopek pa je varen in hiter. Priporočamo ga 2x letno.